Examine This Report on خواص عسل
Examine This Report on خواص عسل
Blog Article
عسل نه تنها در تغذیه انسان ها نقش بسیار مهمی دارد بلکه خواص دارویی و آنتی باکتریالی هم دارد که از زمان های دور تاکنون به عنوان درمان های سنتی به کار می رود.
مرحله اول زنبوران هم بهطور فعال هم بهطور انفعالی آب را از محلول رقیق شهد که بهطور معمول دارای ۶۰ درصد آب است، جدا میکنند. (آب شهد گلها بین ۵۰ تا ۸۰ درصد متغیر است). برای مرحلهٔ دوم باید گفت قند مسلط در شهد، ساکاروز است که با فعالیت آنزیمی به دکستروز و لوولوز تبدیل و ظاهراً با مقادیر کمی از سایر قندها طی این مرحله ترکیب میشوند. درنتیجه محلول غلیظی از قندهای ساده که ماده حل شده آن بیش از حل نشده هاست، مادهای مغذی به نام «عسل» به وجود میآید.
تولید عسل به وسیله زنبورها (به ویژه زنبور عسل) در سکوی مرکزی قرار دارد. تکنولوژی های نوین در تولید و بسته بندی عسل به کیفیت و بهداشت آن کمک کرده و عسل به عنوان یک محصول مورد علاقه در بازارهای جهانی حضور دارد.
چرا که بسته به این که پوست شما از چه نوعی است، نوع ماسک استفاده شده نیز متفاوت خواهد بود.
اگر قصد خرید عسل طبیعی و حرارت ندیده برای مصارف دارویی را دارید میتوانید از طریق لینک زیر محصولات روستایی را مشاهده کنید
عسل تنها غذایی در طبیعت است که هرگز فاسد نمیشود.[نیازمند منبع]
عسل به عنوان یک منبع شیرینی طبیعی و انرژی در دوران باستان توسط انسان ها مصرف می شد. از مصریان قدیمی تا سومری ها و یونانیان باستان، تمدن های مختلف از عسل به عنوان یک ماده غذایی و دارویی استفاده می کردند.
میدانیم که کبد به همراه پانکراس در کنترل قند خون بدن نقش دارند. ذخیره ناکافی گلیکوژن در کبد باعث ترشح هورمون کورتیزول یا همان هورمون استرس میشود که این امر در طولانی مدت میتواند باعث اختلال در متابولیسم گلوکز، مقاومت به انسولین و کبد چرب شود.
جوانه زدن عسل مینامند و هم در عسل مومدار و هم در فرآورده های تصفیه شده مشاهده میشود.
اغلب میکروبها در عسل رشد نمیکنند و به همین علت، عسل مهروموم شده تا هزاران سال تخریب نمیشود.[۷][۸] عسل همچنین به علت اسیدیته خاص، مقدار بسیار اندک آب و وجود هیدروژن پراکسید به سختی فاسد میشود[۹] و از همین روی نگهداری، انتقال و تجارت آن آسان است.
عسل از دورانهای قدیم مورد توجه و استفادهی انسانها بوده است و از آن به عنوان یک مادهی غذایی مهم و تنها منبع قند (کربوهیدراتشان)، استفاده میکردهاند.
[۳۴] شواهدی مبنی بر استفاده از عسل در سایر درمانهای زخم از کیفیت پایینی برخوردار است و نمیتوان نتیجهگیری محکم و مطمئنی در این رابطه گرفت.[۳۵][۳۶] شواهدی از استفاده از محصولات مبتنی بر عسل برای درمان زخمهای استاز وریدی یا ناخن فرورفته پا وجود ندارد.[۳۷][۳۸] چندین محصول عسل روی پوست عسل برای استفاده درمانی توسط سازمان غذا و داروی آمریکا برای درمان زخمها و سوختگیهای جزئی تأیید شدهاند.[۳۹]
درمان سرطان، درمان سرماخوردگی و آنفولانزا، درمان بیماریهای قلبی و عروقی، درمان ناراحتیهای کبدی و… تنها بخشی از این موارد هستند.
در اساطیر و طب عامیانه، عسل هم بهصورت خوراکی و هم موضعی برای درمان بیماریهای مختلف از جمله ناراحتیهای معده، زخمها، زخمهای پوستی و سوختگیهای پوستی توسط یونانیان و مصریان باستان و در طب سنتی چینی و آیورودا استفاده میشد.[۶۷]